Algemene bereidingstips

  • Neem je Bel’vidha vooraf uit de koelkast (+/- 20 minuten). Koud vlees moet je langer verhitten om het tot in de kern te garen. Hoe langer de verhitting, hoe droger het resultaat.
  • Eerst kruiden, daarna onmiddellijk bakken.
  • Dankzij een vleugje nootmuskaat komt varkensvlees perfect tot zijn recht.
  • Gebruik geen vork tijdens het bakken, maar een spatel of tang. Door te prikken gaan de sappen namelijk verloren.
  • Haal je Bel’vidha uit de pan net voor het volledig gegaard is. Leg het op een warm bord, losjes met aluminiumfolie afgedekt, om mooi na te garen.
Kalverstraat 8, 2060 Antwerpen
info@belvidha.be
0475/68 11 87 of 0472/ 91 77 78

Contacteer ons

Yay! Message sent. Error! Please validate your fields.
Wis
© 2016 Bel'vidha. Alle rechten voorbehouden.